Lokalytan i Halmstad växer enligt plan

Lokalytan i Halmstad växer enligt plan med två utbyggnationer. Veckan innan jul monterade vårt systerföretag Berlings Glas och Fasad fönsterpartier på den nya utbyggnaden ut mot E6an. På övervåningen, ErgoSafes nya kontorsdel, sattes fönsterpartier som kommer ge ett fantastiskt ljusinsläpp. Projektet fortskrider och produktionens båda produktionsytor kommer stå klart först – lagom till att vår högsäsong startar på ErgoSafe.

ErgoSafes glasräcke ClickitUp på Disneyland Paris

Det är med stolthet vi berättar att ClickitUp nu finns på Disneyland i Paris. Det är restaurangerna Vapiano och Five Guys som har ClickitUp som vindskydd till sina uteserveringar. Ett extra stort tack till Olivier Vetter och Premium Terrasses.

God jul & Gott nytt år!

Vi avrundar ett fantastiskt år och hälsar god jul och gott nytt år till kunder, leverantörer, samarbetspartners och medarbetare. Tillsammans siktar mot nya mål 2022! Men först julledighet  med nära & kära.

Vi öppnar åter upp den 3 januari 2022. Traditionsenligt ger vi en julgåva även i år till avdelningar för sjuka barn på Halmstad Sjukhus.

Varmaste julhälsningar från oss på ErgoSafe! 

Vi söker ytterligare en säljare!

Vi öppnar showroom i Göteborgsområdet och söker därför efter dig som kan vara ansvarig för detta!

Är det dig vi söker eller kanske vet du någon som skulle passa perfekt som säljare hos oss på ErgoSafe! Läs mer om tjänsten hos effektiv.se

Nyrekryterad trio

Vi hälsar denna nyrekryterade trio varmt välkommen till ErgoSafe. Nya i gänget är Petra Fasth och Stefan Andersson (t.v.). Vi stärker upp vårt säljteam med Petra och Stefan är nytillträdd ekonomichef. Henrik Karlsson (t.h.) började hos oss för ett tag sedan och är nu internrekryterad till tjänsten som produktionschef. En tjänst som han tar över efter Jörgen Larsson som går i pension siste februari.

Varmt välkomna ombord alla tre – nu tar vi vår RAKET till högre höjder.

Vi bygger ut!

En stor ombyggnation är igång i ErgoSafes lokaler i Halmstad. Både produktion och kontorsbyggnaden byggs ut för att möta den kraftiga tillväxt som företaget har.

Vi tror på en fortsatt stor efterfrågan av våra produkter och satsar därför på att bygga ut med 300 kvm kontor och 600 kvm produktion, säger företagets VD Fredrik Johansson. Bygget beräknas vara färdigt till våren 2022.

ErgoSafe firar 25 år

2021 är året som ErgoSafe fyller 25 år och företaget fortsätter att expandera.  Sedan starten 1996 har ErgoSafe befunnit sig i rollen att vara ett tillväxtföretag med starkt innovationstänk. ”Efterfrågan på våra produkter bara ökar och tar oss till nya marknader. Vi är på en spännande resa” säger ErgoSafes VD Fredrik Johansson.  

Den pandami som vi befinner oss i har skapat stor efterfrågan av våra produkter. Exporten har börjat att ta fart. Under kommande år så planerar vi att bygga ut vår anläggning i Halmstad. Vi är bra på att fira på ErgoSafe och givetvis när pandamin släpper så skall vi även fira att vi fyllt 25 år.

Lyckat SAM-arbete

På ErgoSafe tror vi på att jobba tillsammans. Den 11 mars uppnådde vi milstolpen 1000 dagar utan frånvaro på grund av olycka.

Vi har beslutat oss för att ha en arbetsmiljö av högsta klass. 1000 dagar utan frånvaro på grund av olycka är ett kvitto på det. ErgoSafes VD hälsar: ” Så stolt att få vara VD över detta fantastiska gäng och ett jättetack till all personal för ett grymt bra genomfört arbete! ” 

ClickitUp® - mönsterskyddat hos EUIPO

ClickitUp®, ErgoSafes höj och sänkbara glasräcke, är mönsterskyddat via EUIPO. ClickitUp® har producerats i över 10 000 exemplar i vår produktionsanläggning i Halmstad och finns idag på flera marknader runt om i världen. 

Glasräcket som lanserades 2014 var först ut med att erbjuda ett höj och sänkbart glasräcke med fokus på design, kvalitet, säkerhet och funktion i ett.  

ErgoSafes skjutlucka levereras till Apotek

En pandami har utmanat oss och nya konsumtionsmönster har uppstått. En bransch som utökat sina tjänster är våra apotek. Med fokus på tillgänglighet och arbetsmiljö har ErgoSafes skjutluckor öppnat upp för nya möjligheter.

En av våra senaste leveranser är till Apoteket AB på Universitetssjukhuset i Örebro. Andra apotek har köpt vår DT-lucka till sin drive-in tjänst. ”Att jobba med special är standard för oss när det kommer till skjutluckor”.