ErgoSafe firar 25 år

2021 är året som ErgoSafe fyller 25 år och företaget fortsätter att expandera.  Sedan starten 1996 har ErgoSafe befunnit sig i rollen att vara ett tillväxtföretag med starkt innovationstänk. “Efterfrågan på våra produkter bara ökar och tar oss till nya marknader. Vi är på en spännande resa” säger ErgoSafes VD Fredrik Johansson.  

Den pandami som vi befinner oss i har skapat stor efterfrågan av våra produkter. Exporten har börjat att ta fart. Under kommande år så planerar vi att bygga ut vår anläggning i Halmstad. Vi är bra på att fira på ErgoSafe och givetvis när pandamin släpper så skall vi även fira att vi fyllt 25 år.

Lyckat SAM-arbete

På ErgoSafe tror vi på att jobba tillsammans. Den 11 mars uppnådde vi milstolpen 1000 dagar utan frånvaro på grund av olycka.

Vi har beslutat oss för att ha en arbetsmiljö av högsta klass. 1000 dagar utan frånvaro på grund av olycka är ett kvitto på det. ErgoSafes VD hälsar: ” Så stolt att få vara VD över detta fantastiska gäng och ett jättetack till all personal för ett grymt bra genomfört arbete! ” 

ClickitUp® - mönsterskyddat hos EUIPO

ClickitUp®, ErgoSafes höj och sänkbara glasräcke, är mönsterskyddat via EUIPO. ClickitUp® har producerats i över 10 000 exemplar i vår produktionsanläggning i Halmstad och finns idag på flera marknader runt om i världen. 

Glasräcket som lanserades 2014 var först ut med att erbjuda ett höj och sänkbart glasräcke med fokus på design, kvalitet, säkerhet och funktion i ett.  

ErgoSafes skjutlucka levereras till Apotek

En pandami har utmanat oss och nya konsumtionsmönster har uppstått. En bransch som utökat sina tjänster är våra apotek. Med fokus på tillgänglighet och arbetsmiljö har ErgoSafes skjutluckor öppnat upp för nya möjligheter.

En av våra senaste leveranser är till Apoteket AB på Universitetssjukhuset i Örebro. Andra apotek har köpt vår DT-lucka till sin drive-in tjänst. “Att jobba med special är standard för oss när det kommer till skjutluckor”.