Ett glasräcke – flera varianter

Gemensamt för våra glasräcken är att de alla har den unika design och innovativa konstruktion som ClickitUp® är ett signum för. För att matcha behov och placeringar har anpassningar gjorts och flera varianter av glasräcke har vuxit fram.

Vi har glasräcke för markplan, för balkongen och för placering innanför befintligt räcke. Och vi har glasräcke med och utan det övre höjbara glaset som orginalutförandet ClickitUp® har. CiU Fixed, vårt fasta glasräcke har samma eleganta och stilrena design och går utmärkt att kombinera med ClickitUp®.

Behöver du ett glasräcke med eller utan vindskydd? Läs mer om våra olika varianter av glasräcke nedan.

ClickitUp®

ClickitUp®Balcony

ClickitUp®Inside

CiU Fixed

Broschyr

Broschyren innehåller teknisk information och bilder från olika byggprojekt.

Prisförslag?

Fyll i formuläret offertförfrågan om du vill ha en offert eller bli kontaktad av en av våra säljare?

Mer om ClickitUp®

Besök gärna www.clickitup.se för mer information om våra olika glasräcken.

Ett premium glasräcke med fokus på design, kvalite, säkerhet och funktion

ClickitUp® glasräcke har utvecklats utifrån ambitionen att kombinera design, kvalitet, säkerhet och funktion i ett. Glasräckets stilrena siluett är sprungen ur kombinationen glas, aluminium och limningstekniken structural glazing – vilket innebär att glaset limmas direkt på aluminiumprofilerna. Denna kombination skapar ett glasräcke med minimalistiskt uttryck där glasets transparens är i fokus. ClickitUp®  – levererar en nästintill glasklar utsikt.

Till glasräckets höj- och sänkbara funktion används en semiautomatisk gasfjäderteknik. Med ett enkelt handgrepp klickas ett vindskydd upp och ett väderskydd på altanen, terrassen eller uteserveringen är på sin plats. ClickitUp® – den höj och sänkbara varianten är originalet.

Ovan kombination gör ClickitUp® exklusiv.